Succesverhalen

Lees meer van vrouwen die jou voorgingen. Zij zijn blij de keuze voor hart for her gemaakt te hebben.

Mijn verhaal

Ik ben Patricia, 52 jaar en sinds  maart 2018 sport ik bij hart for her. Na een intensieve behandeling waren mijn conditie en energiepeil nul en deden al mijn spieren pijn. Op de bank blijven zitten, was geen optie voor mij. Ik wilde een sportschool vinden waar ik me op mijn gemak zou voelen. Vrouwensportschool hart for her  sluit hier perfect bij aan. De eerste weken waren zwaar maar de vrouwen van hart for her  wisten door hun persoonlijke aandacht mij ervan te overtuigen dat ik goed bezig was.

Hierdoor kreeg ik vertrouwen in mijzelf en ging ik elke dag sporten! Nu 7 maanden later heb ik een goede conditie en mijn energiepeil is veel beter dan verwacht. Tot mijn grote verbazing kan ik mijn uithoudingsvermogen zelfs nog verbeteren. Tot slot en niet het minst onbelangrijk: ook in mijn hoofd heb ik door het sporten rust. Dus ik gun mijzelf elke dag sporten bij hart for her

Mijn verhaal

Toen ik van de zomer 50 werd vroeg ik mezelf af: ben ik in balans? Geestelijk wel (vind ik zelf) maar lichamelijk mochten er wel wat kilootjes af. Ik had al ervaringen gehoord en zowel het concept als de prijs spraken mij wel aan. Inmiddels na 5 weken en 6 kilo lichter kan ik zeggen:
Doen! Niet meer twijfelen en stap zonder  hongergevoel door de Balansweken heen! Succes dames! 
Diana