Samenwerking fysiotherapeut Wammes

Wouter is onze fysiotherapeut. Heb je klachten, dan kun je bij Wouter terecht voor een gratis 1e consult.  Daarna bepaal jij of je onder behandeling blijft.  Het is handig dat Wouter veel kennis heeft van ons circuit, waardoor er samen gekeken wordt of je wel of niet, of met aanpassingen, het circuit kunt beoefenen bij hart for her.

 Wandelclub

Elke maandagavond gaan een aantal leden een uur wandelen. Ook buitenstaanders zijn welkom. Wil je ook graag eens meelopen, dan kun je dat aangeven bij de balie. De wandelclub start vanaf hart for her om 19:00 uur. Belangrijk zijn goede wandelschoenen want er wordt flink doorgestapt.

Balans plan 

Meld je aan en ontvang je eigen Balans plan: een persoonlijk boekje waarmee je gemotiveerd wordt doelen te stellen en je figuuranalyse bij te houden. Daarnaast ontvang je 8 weken lang menu’s waarmee je aan de slag gaat. 

Annabel schoonheidsverzorging

Annabel is iedere maand aanwezig voor een behandeling van je wenkbrauwen. Je kunt je opgeven voor mooie geverfde en geëpileerde wenkbrauwen tegen een leuke prijs als lid van hart for her. Houd de inschrijflijsten in de gaten.