Dames, start het jaar GEZOND en neem deel aan het gezond gewicht programma van hart for her Nieuwegein. Voor iedereen, of je nu wilt afvallen, aankomen of gewoon gezonder wilt eten. Je hoeft geen calorieën te tellen:  makkelijker kan het niet. 

Het programma ziet er als volgt uit: 

We starten met een figuuranalyse. Deze bestaat uit een meting van je gewicht, lichaamsvet en spiermassa.

Je ontvangt een op maat gemaakt voedingsadvies, inclusief dagmenu’s die aan te passen zijn aan jouw smaakvoorkeuren; toegankelijk gemaakt in een overzichtelijke app.

Na 1 maand eindig je met een figuuranalyse en ontvang je algemene voedingstips om een gezond gewicht te behouden met de keuze om verder te gaan met de ondersteuning van de voedingsapp.

Als lid van hart for her  is de eigen bijdrage bij aanmelding  5 euro per maand en maandelijks opzegbaar. 

Nieuwsgierig naar de app?

De meest complete voedingsapp ooit. Nooit meer bedenken wat er op het menu moet staan! Elke dag stelt de app onder begeleiding van je coach een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren.

De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd.

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

Dagelijks zet de app maaltijden voor je klaar. Zin in iets anders? Met één druk op de knop staat er een alternatief, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen met ingrediënten uit de database.

Er zijn 1700+ smakelijke recepten beschikbaar met ingrediëntenlijst en een duidelijke bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk!

Plannen is eenvoudig, je kunt bij je dagmenu 14 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn vanuit de app!

Wil jij het nieuwe jaar gezond beginnen? Dan hebben wij nu alle handvaten voor je om dit doel te behalen. Wacht niet en doe met ons mee! Probeer het eens een maandje 😊

Geef je op via de volgende link: ja ik doe mee  en wij plannen je eerste afspraak naar een gezondere jij in de agenda.

Chat openen
Start een chatbericht
Hoi, waar kunnen wij je mee helpen?